Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe burgemeester voor Blaricum

Datum nieuwsfeit: 11-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Blaricum


- Nieuwe burgemeester voor Blaricum

Nieuwe burgemeester voor Blaricum
Blaricum Mevrouw drs. W.H.C. Ton (43) wordt de nieuwe burgemeester van de gemeente Blaricum. De benoeming gaat in op 1 september 2001. Mevrouw Ton is lid van GroenLinks. Ze volgt de heer P.H. de Winter op die eind december afscheid nam van de gemeente Blaricum. De komst van de nieuwe burgemeester betekent automatisch het afscheid van de waarnemend burgemeester, mevrouw mr. F.G. van Diepen - Oost. Vanaf 1 januari 2001 was zij in Blaricum werkzaam.

De nieuwe burgemeester was hiervoor fractievoorzitter voor GroenLinks (tot en met 1994) en wethouder (tot en met 1998) in de gemeente Houten. Als wethouder was zij verantwoordelijk voor de portefeuilles Welzijn, Milieu en Regionaal grondbeleid. In die hoedanigheid was zij ook lid van de bestuurlijke coördinatiegroep van het BRU (Bestuur Regio Utrecht). Op dit moment is mevrouw Ton docente kunstgeschiedenis en vervult zij verschillende adviesfuncties.

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met de heer M.T. Pater, (035) 539 95 31 of via e-mail: (m.pater@blaricum.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie