Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Holland Venture participeert in CareerFever

Datum nieuwsfeit: 11-07-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Persbericht

Amsterdam, 11 juli 2001

HOLLAND VENTURE PARTICIPEERT IN CAREERFEVER
Investering geeft impuls aan vernieuwend concept arbeidsmarktcommunicatie

Holland Venture investeert EUR 4,4 miljoen in CareerFever, een jonge onderneming gespecialiseerd in arbeidsmarktcommunicatie. De investering van Holland Venture maakt groei en Europese expansie mogelijk. CareerFever heeft vestigingen in Nederland, Groot-Brittannië, België en Spanje. De organisatie wil haar activiteiten uitbreiden naar onder andere Frankrijk, Duitsland en Scandinavië.

In september lanceert CareerFever een nieuwe manier van werven en solliciteren. Via de CD-rom en website van CareerFever kunnen studenten, starters en werkenden met één tot drie jaar ervaring direct een virtueel sollicitatiegesprek voeren bij een bedrijf van hun keuze. Bij een succesvol virtueel gesprek zijn kandidaten verzekerd van een persoonlijk vervolggesprek. Hiermee gaat CareerFever een stap verder dan andere carrièresites die vaak alleen een eerste contact tot stand helpen brengen.

Rolf Deves, managing director Holland Venture, licht de investering als volgt toe: "Het concept van CareerFever is innovatief en veelbelovend. CareerFever heeft bovendien een sterk en gedreven managementteam. Binnen één jaar tijd heeft de onderneming al 140 vooraanstaande nationale en internationale bedrijven als klant. Wij geloven dan ook in een sterke Europese groei en een gezonde toekomst van CareerFever".

Pieter Schoen, managing director van CareerFever: "Zowel bij bedrijven als bij starters op de arbeidsmarkt bestaat behoefte aan een nog effectievere manier van werven en solliciteren. CareerFever biedt voor beide partijen veel voordelen, onder andere tijdsbesparing en gemak. Mede door de financiële ondersteuning van Holland Venture kunnen we onze ideeën verder ontwikkelen en kunnen straks ook starters in andere Europese landen gebruik maken van ons concept".

Holland Venture is een internationaal georiënteerde, onafhankelijke venture capitalist, ofwel participatiemaatschappij, die al twintig jaar investeert in kansrijke ondernemingen. Het is één van de eerste en daarmee meest ervaren venture capitalists in Nederland. Holland Venture is opgericht in 1981 en richt haar aandacht sinds 1999 volledig op ICT en internet applications en services, met het fonds Holland Venture III.

CareerFever is gespecialiseerd in vernieuwende concepten op het gebied van arbeidsmarkt-communicatie. Vanaf september 2001 biedt CareerFever studenten en starters met één tot drie jaar ervaring de mogelijkheid via de website van CareerFever een virtueel sollicitatiegesprek te voeren bij het bedrijf van hun keuze. Ze kunnen kiezen uit 140 bedrijven, waaronder Heineken, ING Groep, Pink Roccade en De Brauw Blackstone Westbroek. CareerFever heeft vestigingen in onder andere Den Haag, Londen, Brussel en Madrid.

###

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Holland Venture III B.V.
Ellen Kok
Tel: 020-311 9411
Mailto:info@hollandventure.com
www.hollandventure.com

CareerFever
Pieter Schoen
Tel: 070-302 2677
Mailto:pieter@careerfever.nl
www.careerfever.nl

DLV Public Relations
Michèle de Vries
Tel: 023-554 2030
Mailto:michele@dlvpr.nl
www.dlvpr.nl/pressroom

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie