Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Suzuki Wagon R+ scoort hoog in anti-diefstaltest

Datum nieuwsfeit: 11-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
AutoRai

11-7-2001

Suzuki Wagon R+ scoort hoog in anti-diefstaltest

De Suzuki Wagon R+ is verkozen tot de minst diefstalgevoelige auto op de Engelse markt. Het tijdschrift Auto Express vergeleek nieuwe autos die in Groot-Brittannië verkocht worden.

Het specialistenteam van Britains Motor Insurance Repair Research Centre slaagde er na vijf minuten niet in door het anti-diefstaldefensief van de Wagon R+ heen te breken. Auto Express testte in totaal 50 autos in diverse prijsklassen. De Suzuki Wagon R+ liet zelfs duurdere merken ver achter zich. Het is de eerste keer dat een auto in dit segment de overwinning behaalt. Directe concurrenten bleven ver achter. In zijn klasse is de Wagon R+ de enige auto die niet binnen vijf minuten gekraakt werd.

Suzuki doet extra zijn best om dieven het stelen van een auto onmogelijk te maken. De Wagon R+ is dan ook van diverse diefstalwerende zaken voorzien. Een startonderbreker, safelocks met vrijdraaiende slotcyclinders en zichtbaar chassis nummer maken de Wagon R+ ongeliefd bij het dievengilde. De nieuwe Liana is vanzelfsprekend uitgerust met een vergelijkbare anti-diefstaluitrusting.

Suzuki levert de Wagon R+ voor een prijs van 21.499,- (9.755,82 euro) in de 1.3 GA uitvoering. De 1.3 GL kost 23.499,- (10.663,38 euro). De versie met automaat komt op 26.499,- (12.024,72 euro).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie