Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Examens stellen uniforme eisen aan telecom-monteurs

Datum nieuwsfeit: 11-07-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

STICHTING CKB

Uniforme eisen telecom-monteurs

Soest, 11 juli 2001, De wereld van telecommunicatie is momenteel volop in beweging. Zowel organisatorische als technische ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op. Ondanks deze stormachtige ontwikkelingen is de basis voor de sector zeer stabiel: een kwalitatief hoogstaande data-infrastructuur. Hierbij dient men data-infrastructuur in de ruimste zin van het woord op te vatten. Niet alleen infrastructuur voor de traditionele telecom-doeleinden, maar bijvoorbeeld ook de signaleringssystemen langs het spoorwegennet. Om de hoge kwaliteit ook in de toekomst te kunnen borgen hebben beheerders en aanleggers van de data-infrastructuur de handen ineen geslagen. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie