Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Geen CDA-steun initiatiefwetsvoorstel Duurzaam Ondernemen

Datum nieuwsfeit: 11-07-2001
Bron: CDA
Zoek soortgelijke berichten
CDA

Geen steun van CDA voor PvdA- en Groen Links-initiatiefwetsvoorstel Duurzaam Ondernemen

De Tweede Kamerfractie zal het initiatiefwetsvoorstel Duurzaam Ondernemen van PvdA-kamerlid Bert Koenders en Groen Linkskamerlid Mohammed Rabbae, naar verwachting, niet steunen, aldus woordvoerder Gerda Verburg.

Verburg vindt het doel "prima", maar het middel, het initiatiefwetsvoorstel, "deugt niet". Het is, volgens haar, beter om aansluiting te zoeken bij particuliere en internationale initiatieven, zoals bijvoorbeeld het Global Report-initiatief, waarin multinationale bedrijven worden gestimuleerd maatschappelijk verantwoord te ondernemen, door rekening te houden met mensen- en vakbondsrechten, ethiek en milieu, en daar verantwoording over af te leggen.

Het ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie