Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vlinderexcursie op Landtong van Rozenburg

Datum nieuwsfeit: 11-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Maassluis
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Maassluis

3-7-2001

Vlinderexcursie voor het hele gezin

Op woensdagmiddag 11 juli organiseren de "Vrienden van het NME- centrum" een vlinderexcursie voor (groot)ouders en kinderen op de Landtong van Rozenburg. De Landtong is een prachtig ruig natuurgebiedje dat beheerd wordt door de Stichting Ark van het Wereld Natuur Fonds. Om het gebied begaanbaar te houden, wordt het begraasd door een kudde Schotse Hooglanders.
Samen met Leo Linnartz van de Stichting Ark gaan de bezoekers op zoek naar verschillende soorten vlinders.
Tussen 13.30- 13.45 uur kunnen de bezoekers zich melden met de fiets bij de veerpont. De oversteekkosten zijn voor eigen rekening; aan de excursie zijn geen kosten verbonden.
Op Rozenburg aangekomen fietsen de bezoekers onder aan de dijk langs de Nieuwe Waterweg naar de aanlegsteiger van het EIC (Educatief Informatie Centrum van de Rotterdamse haven) alwaar de excursie start. Het is ongeveer een kwartiertje fietsen. Bij zeer slecht weer of een zeer lage opkomst gaat de excursie niet door. Voor informatie kunt u terecht op telefoonnummer: 5918261 of 5929318

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie