Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Kerkrade: Hennepkwekerij opgerold

Datum nieuwsfeit: 12-07-2001
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 12-07-2001 Politieberichten district Kerkrade (RKey; 13.45 u) Donderdag, 12 juli 2001

District Kerkrade

Kerkrade; hennepkwekerij
Bij controle afgelopen woensdagmiddag in een woning aan de Papaverstraat in Kerkrade trof de politie in de kelder een hennepkwekerij aan met totaal zon honderd hennepplanten. Die werden samen met 7 assimilatielampen (groeilampen), 7 transformatoren, 2 dompelpompen, een bevloeiingssysteemen en een afzuiginstallatie inbeslaggenomen. De politie maakt proces-verbaal op tegen de bewoner.

Kerkrade; aangehouden
Afgelopen woensdagmiddag heeft de politie op de Grensstraat in Kerkrade twee mannen (21) uit het Duitse Merkstein en Herzogenrath aangehouden. Die ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie