Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Heineken mag deelnemen aan Bayerische Brauholding

Datum nieuwsfeit: 12-07-2001
Bron: European Commission
Zoek soortgelijke berichten
European Commission

ip/01/994

Brussel,12 juli 2001

Commissie hecht goedkeuring aan verwerving door Heineken van medezeggenschap over de bieractiviteiten van BAYERISCHE BRAUHOLDING

De Europese Commissie heeft officieel toestemming gegeven voor een transactie waarbij Heineken (Nederland) medezeggenschap verkrijgt over de bierbrouwerij- en bierdistributieactiviteiten van Bayerische BrauHolding (Duitsland). Hiertoe hebben de betrokken partijen een gezamenlijke onderneming opgericht onder de naam Brau Holding International.

Bayerische Brauholding is een bierbrouwerij die vooral actief is in Duitsland en waarvan de voornaamste merken Paulaner en Kulmbacher zijn. Heineken is een brouwerij die over de hele wereld actief is in de productie, ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie