Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politie Utrecht, Lekstroom: snelheidscontrole

Datum nieuwsfeit: 12-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 12-07-2001

Politieberichten district Lekstroom, 09.15 uur
Snelheidscontrole

NIEUWEGEIN Aan de Sluyterslaan in Nieuwegein is woensdag op snelheid gecontroleerd. Van de 594 voertuigen bleken er 49 te snel te rijden. Hoogst gemeten snelheid bedroeg er 82 kilometer. Ter plaatse geldt een maximum van 50. Ook aan de Noordstedeweg is dezelfde dag gecontroleerd op snelheid. Daar werd van 447 voertuigen de snelheid gemeten. In totaal werden 8 overtredingen geconstateerd. De snelste automobilist reed er 81 kilometer. Ter plaatse geldt een maximum van 50.

Verkeersongeval

NIEUWEGEIN Een 14-jarige fietser uit Nieuwegein is woensdagmiddag licht gewond geraakt toen hij op de kruising van de Laagravenseweg met de Utrechtseweg in botsing kwam met een auto. Volgens getuigen reed de jongen door het rode licht waarna de automobilist, een 39-jarige inwoner van Alphen hem niet meer kon ontwijken. De jongen liep enkele lichte verwondingen op zoals schaafwonden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie