Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nu ook EVO-heftruckopleidingen in Rilland

Datum nieuwsfeit: 12-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
EVO, Ondernemersorganisatie voor logistiek en transport

Nu ook EVO-heftruckopleidingen in Rilland

Naast het EVO-opleidingscentrum in Venlo en de cursuslocatie in Tilburg, worden EVO-heftruckopleidingen binnenkort ook verzorgd in Rilland. Op 1 september opent EVO in Rilland (op de grens van Zeeland en Noord-Brabant) de deuren van het nieuwe EVO-opleidingscentrum op industrieterrein de Poort. Direct na de zomervakantie wordt gestart met de eerste cursussen veilig werken met de hef- of reachtruck.

EVO-opleidingen zijn CEDEO-erkend. Bij het laatste klanttevredenheidsonderzoek van CEDEO, kreeg EVO-opleidingen een gemiddelde waardering van 9,7 en is daarmee het beste opleidingsinstituut van Nederland.

Wilt u zich aanmelden voor de cursus veilig werken met de hef- of reachtruck of meer informatie over ons nieuwe opleidingscentrum, kunt u contact opnemen met EVO Valkenswaard, telefoon: (040) 207 1431.

Terug ...

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie