Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Deelgebied van Liesbosch heet voortaan 'De Volharding'

Datum nieuwsfeit: 12-07-2001
Bron: Gemeente Nieuwegein
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Nieuwegein

Deelgebied van Liesbosch heet voortaan 'De Volharding' Het college van b&w van Nieuwegein heeft besloten het deelgebied van de Liesbosch ten noorden van de spitsknip de Volharding te noemen. Het verzoek voor de naamwijziging kwam van de bedrijven in dit gebied. De huidige bewegwijzering verwijst alle verkeer naar de Liesbosch terwijl door de spitsknip niet het hele gebied via dezelfde route bereikbaar is. Bestemmingsverkeer voor de Volharding dat niet bekend is in de omgeving wordt met de huidige bewegwijzering de verkeerde kant opgestuurd. Het college was gevoelig voor deze argumenten. Met de naamwijziging kan op termijn de bewegwijzering worden ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie