Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gemeente werkt gedeeltelijk mee aan autovrije dag in Breda

Datum nieuwsfeit: 12-07-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Breda

12-07-2001

Gemeente werkt gedeeltelijk mee aan autovrije dag in breda Het gemeentebestuur staat positief tegenover initiatieven in het kader van de Autovrije Dag van zaterdag 22 september aanstaande, maar zal niet meewerken aan een afsluiting voor het autoverkeer in de stad. De Autovrije Dag was aangevraagd door het Landelijk Overleg Autoloze Zondag (LOAZ) en het Lokaal Milieuplatform. Samen met de NHTV heeft het Lokaal Milieuplatform voorstellen gedaan om inwoners van Breda op een positieve manier een gedragsverandering te laten ondergaan. Zo worden er onder andere een infomarkt georganiseerd en een enquête en milieumobiliteitsanalyse gehouden. De gemeente draagt 30.000 ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie