Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Achmea gaat metaalindustrie ontzorgen

Datum nieuwsfeit: 12-07-2001
Bron: Achmea Groep
Zoek soortgelijke berichten
Achmea Groep

Achmea gaat metaalindustrie ontzorgen
Amsterdam, 12 juli 2001
Het bedrijfspensioenfonds voor de metaalindustrie (PMI) en Achmea investeren in de versterking van hun dienstverlening, waarbij dataverkeer via internet een speerpunt is. Werkgevers in de metaalindustrie wordt onder meer administratief gemak geboden door middel van een online pensioenadministratie.

Deze trendsettende ontwikkeling maakt het mogelijk dat werkgevers online de pensioenadministratie kunnen raadplegen en mutaties kunnen doorvoeren. Werknemers kunnen thuis via internet rechtstreeks inzicht krijgen in hun eigen pensioensituatie, als mede de mogelijkheid pensioenwensen en financiële consequenties te berekenen. De business unit Achmea Pensioenen beschikt over de kennis en ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie