Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Tentoonstelling 'Opmaat naar Oosterheem' in Zoetermeer

Datum nieuwsfeit: 12-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zoetermeer

Tentoonstelling 'Opmaat naar Oosterheem', vanaf 12 juli in hal Stadhuis

Vanaf donderdag 12 juli aanstaande heeft het Informatiepunt Oosterheem er een attractie bij.
In de centrale hal van het Stadhuis is, vanaf die datum, de tentoonstelling 'Opmaat naar Oosterheem' voor het publiek te bekijken. Daarin is onder meer een aantal nieuw te bouwen woningenprojecten te zien, die nu of binnenkort in de verkoop of verhuur gaan. De eventuele koop van een woning in Oosterheem vindt hier echter niet plaats maar loopt altijd via de makelaar van het betreffende project.

'Opmaat naar Oosterheem'
In de directe nabijheid van de overall stadsmaquête staat nu ook de tentoonstelling 'Opmaat naar Oosterheem'.
Deze tentoonstelling geeft een beeld van Oosterheem als de meest recente aanwinst van Zoetermeer met de nadruk op de thema's als duurzaamheid, bereikbaarheid, voorzieningen en het ruimtelijk ontwerp van Oosterheem. Ook zijn de eerste artist impressions van woningen te zien en bijbehorende woningplattegronden. Vanzelfsprekend zullen alle andere projecten in Oosterheem ter zijne tijd ook op deze overzichtelijke wijze worden gepresenteerd!

'Opmaat naar Oosterheem' schetst daarnaast (kort) de ontstaansgeschiedenis van Zoetermeer en enorme ontwikkeling die de stad doormaakte sinds de aanwijzing tot groeikern uitlopende in de uitbreidingen van recenter datum.

Informatiepunt Oosterheem
Naast het bekijken van de tentoonstelling kunt u vanzelfsprekend hier altijd terecht voor nadere informatie en vragen over wat er voor actueel woningaanbod is, maar ook hoe het bijvoorbeeld staat met de inrichting van de openbare ruimte e.d.
Openingstijden: maandag van 11.00 tot 16.00 uur, dinsdag tot en met vrijdag van 08.30 tot 16.00 uur én vrijdagavond van 18.30 tot 20.30 uur. Telefoon (079) 346 8471, fax (079) 346 8226, Internet www.zoetermeer.nl en E-mail (infocentrum@zoetermeer.nl)Gemeente Zoetermeer © June 2001

Last update: 29 June 2001 (14:52)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie