Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Robert Gagalis financieel directeur Enterasys Networks

Datum nieuwsfeit: 13-07-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Enterasys Networks benoemt Robert Gagalis tot Executive Vice-President en Chief Financial Officer

Woerden, 13 juli 2001 - Enterasys Networks, aanbieder van veilige, beschikbare en mobiele communicatieoplossingen, heeft Robert J. Gagalis (46) benoemd tot Executive Vice-President en Chief Financial Officer (CFO). In de nieuwe functie is Gagalis verantwoordelijk voor het management van alle financiële activiteiten van Enterasys. Hij zal direct rapporteren aan President en CEO Henry Fiallo.

"Gagalis heeft bijna 25 jaar ervaring op het gebied van financieel management bij zowel beursgenoteerde als privé-ondernemingen", zegt Fiallo. "Zijn managementcapaciteiten en ervaring met Wall Street vormen een waardevolle aanvulling voor Enterasys. Zeker nu de groei van het bedrijf doorzet en we in augustus een onafhankelijke, beursgenoteerde onderneming worden."

Meest recentelijk was Gagalis Chief Financial Officer van The General Chemical Group Inc. (NYSE: GCG). Daarnaast was hij drie jaar Vice-President financiën van Fisher Scientific International, Inc. (NYSE: FSH) en Chief Financial Officer van Wheelabrator Technologies, Inc., toen dit bedrijf genoteerd was aan de NYSE.

"Het is een mooie kans voor mij om bij Enterasys Networks te gaan werken op een belangrijk moment in de ontwikkeling van het bedrijf", zegt Gagalis. "Ik verwacht een grote bijdrage te kunnen leveren aan de continuering van het succes van Enterasys."

Enterasys Networks
Enterasys Networks is een nieuw type onderneming dat een eenduidige marktfocus combineert met een krachtige technologische achtergrond voor de levering van communicatie-infrastructuren aan grote ondernemingen. De netwerkhardware en -software van Enterasys bieden vernieuwende beveiliging, beschikbaarheid en mobiele oplossingen die voorzien in de behoeften van Global 2000-ondernemingen. Deze oplossingen worden gecombineerd met hoogwaardige diensten en ondersteuning. Enterasys is gevestigd in Woerden en heeft haar hoofdkantoor in Rochester, New Hampshire (VS). Het bedrijf wordt ondersteund door Silver Lake Partners en Cabletron Systems (NYSE: CS). Enterasys werd door CIO Magazine betiteld als 'Company to Watch in 2001'. Voor meer informatie: www.enterasys.com.

Voor meer persinformatie:

Enterasys Networks
Steven Jacobs
Telefoon: 0348 - 486 777
E-mail: (steven.jacobs@enterasys.com)

Voor meer persinformatie of opvragen van een digitale foto:

Lammers van Toorenburg PR
Claire Westerhof / Julia Vonno
Telefoon 030 - 656 50 70
E-mail: (claire@lvtpr.nl) / (julia@lvtpr.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie