Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht district Aa en Dommel

Datum nieuwsfeit: 13-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Boxtel 13-07-2001
Politiebericht district Aa en Dommel

SNELHEIDSCONTROLE, Sint Michielsgestel

Donderdagmiddag is snelheidscontrole gehouden op de Vughterweg in Sint Michielsgestel. Op deze weg waar 80 km/u gereden mag worden, werden 594 voertuigen gecontroleerd. Hiervan reden er 61 te hard. De hoogst gemeten snelheid was 132 km/u.

BRAND, Helvoirt

Donderdagavond is brand geweest in een woning aan de Heikant in Helvoirt. Door nog onbekende oorzaak was er brand ontstaan in een cv-ketel.. De brandweer wist de brand snel geblust. In verband met ademhalingsproblemen zijn twee bewoners, een 31-jarige en een 62 jarige man voor onderzoek overgebracht naar een ziekenhuis.

GLAASJE OP, Vught

In de nacht van donderdag op vrijdag is een 64-jarige vrouw uit België bekeurd. De vrouw reed met een auto terwijl ze te veel gedronken had. Ze kreeg een rijverbod van 5 uur. De controle vond plaats op de Rijksweg N 65 onder Vught.

MANNEN MET INBREKERSWERKTUIGEN AANGEHOUDEN, Schijndel

In de nacht van donderdag op vrijdag zijn drie mannen, 19, 20 en 21 jaar uit Amsterdam in Schijndel aangehouden. De politie was gewaarschuwd omdat het drietal zich ophield in de omgeving van een juwelierswinkel aan de Markt in Schijndel. Bij controle bleken ze inbrekerswerktuigen bij zich te hebben. Ze zijn aangehouden en voor verder onderzoek ingesloten.

INBRAAK AUTO`S

In de nacht van donderdag op vrijdag is ingebroken in auto`s die in Sint Oedenrode geparkeerd stonden. Van vijf auto`s aan de Mauritsstraat, de Wilhelminastraat, Frederikstraat, de Bernhardstraat en de Anna Paulownastraat werden een ruit ingeslagen. Uit de auto`s werd de autoradio gestolen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie