Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht district Land van Cuijk

Datum nieuwsfeit: 13-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Cuijk 13-07-2001
Politiebericht district Land van Cuijk

DRONKELAP AANGETROFFEN (Escharen)

Van donderdag op vrijdag is op de Sint Machutusweg in Escharen een 17-jarige inwoner uit Velp (NB) stomdronken in zijn eigen braaksel aangetroffen. Hij is met een proces-verbaal voor openbare dronkenschap bij zijn moeder thuis afgeleverd.

VANDALEN SPUITEN BRANDBLUSSERS LEEG OP AUTOS (Wanroij)

Van donderdag op vrijdag hebben vandalen op een recreatiepark aan de Campinglaan in Wanroij brandblussers leeggespoten op een aantal autos. De laag poeder kon weer met water worden verwijderd.

DIEFSTAL TOILETPAPIER (Cuijk)

Donderdagmorgen zijn vanuit een pand van de sociale dienst aan de Molenstraat in Cuijk een tiental rollen toiletpapier ontvreemd. Een medewerker zag dat een bezoeker met een nagenoeg lege tas binnenkwam en dat de tas bij het verlaten van het pand redelijk gevuld was. Bij controle bleek er een tiental rollen toiletpapier te zijn ontvreemd.

RUIM 50 BEKEURINGEN BIJ SNELHEIDSCONTROLE ( Mill)

Vrijdagmorgen zijn op de Langenboomseweg en de Wanroijseweg in Mill 51 automobilisten bekeurd voor overschrijding van de maximum snelheid van 50 km/h. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 80 km/h.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie