Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Deel Zeeweg Velsen tijdelijk afgesloten

Datum nieuwsfeit: 13-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Velsen
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Velsen

13-07-2001

Deel Zeeweg tijdelijk afgesloten

Velsen, 13-07-2001

Vanaf vrijdag 13 juli a.s. zal de Zeeweg, tussen de Heerenduinweg en de Cederstraat, worden afgesloten voor inkomend verkeer in de richting van het centrum van IJmuiden. Door lekkage van de riolering en het warme weer van de afgelopen weken is het wegdek op enkele plaatsen verzakt. Deze acute situatie kan gevaar opleveren voor het verkeer. De gemeente Velsen zal de herstelwerkzaamheden aan dit deel van de riolering daarom versneld uitvoeren. De gemeente hoopt de werkzaamheden half augustus af te ronden.

Huizen en bedrijven aan de Zeeweg blijven bereikbaar. Bewoners van de Zeeweg kunnen hun auto bij hun huizen blijven parkeren. Daartoe wordt ruimte gelaten in de afzettingen.

Inkomend verkeer dat van de Heerenduinweg richting centrum wil rijden wordt omgeleid via de Minister van Houtenweg en het Pontplein. Het Pontplein is vanaf vrijdag weer volledig toegankelijk voor verkeer uit alle richtingen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie