Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bromfietser gewond bij aanrijding in Nieuwegein

Datum nieuwsfeit: 13-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 13-07-2001

Politieberichten district Lekstroom, 09.35 uur
Poging auto-inbraak

NIEUWEGEIN Aan de Schouwstede in Nieuwegein heeft de politie donderdag twee jongens aangehouden die zich verdacht ophielden bij autos. Getuigen hadden de politie gebeld dat twee jongens veel belangstelling hadden voor geparkeerde autos.

De jongens renden weg bij het zien van de politieauto. Na een korte achtervolging kon een van de twee, een 21-jarige inwoner van IJsselstein worden aangehouden. De andere jongen, een 16-jarige Utrechter, werd eveneens in de buurt aangehouden.

De IJsselsteiner bleek er niets mee te maken te hebben en is op vrije voeten gesteld. De Utrechter bekende dat hij samen met een maat had geprobeerd in te breken in een auto maar daarbij gestoord werd door een getuige. Er was aan de auto geen schade ontstaan. Er werd eveneens geen aangifte gedaan waarna de jongen na verhoor weer is heengezonden.

Aanrijding letsel

NIEUWEGEIN Een 42-jarige inwoonster van Lopik is donderdagochtend gewond geraakt toen zij met haar bromfiets aan de Handelskade in botsing kwam met een auto. De vrouw kreeg geen voorrang van een 32-jarige automobiliste uit Nieuwegein. De vrouw uit Lopik is met mogelijk letsel aan knie en arm overgebracht naar een ziekenhuis.

Controle snelheid

NIEUWEGEIN Aan de Graaf Florisweg in Nieuwegein is donderdagochtend gecontroleerd op snelheid. Van de 401 voertuigen reden er 28 te snel. Hoogst gemeten snelheid bedroeg er 82 kilometer. Ter plaatse geldt een maximum van een 50.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie