Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

TDK Systems komt met GlobalPulse licentie

Datum nieuwsfeit: 13-07-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Persbericht
13 juli 2001
Ondernemingen besparen geld nu mobiel werken gemeengoed wordt ~ GlobalPulse licentie van TDK Systems stelt bedrijven in staat te standaardiseren op één enkele oplossing ~ TDK Systems introduceert een bedrijfslicentie voor haar GlobalPulse software, waardoor organisaties hun investeringen in mobiele accessoires kunnen maximaliseren. De softwarelicentie stelt IT afdelingen in staat om één standaard PC/PDA platform te creëren waarop alle mobiele apparatuur kan worden aangesloten. Deze standaardisering reduceert de kosten en maakt het makkelijker om gebruikers te ondersteunen. Meerdere gebruikers zullen tegelijkertijd toegang hebben tot Internet en e-mail. De licentie biedt tot 2000 gebruikers toegang tot GlobalPulse en is flexibel genoeg om ook toekomstige GSM en PDA modellen te ondersteunen. Bij een opwaardering hoeft slechts de kabel en niet de gehele software te worden vervangen. "Naarmate werken op afstand zich verder ontwikkelt, wordt het een steeds grotere uitdaging voor IT afdelingen om op de hoogte te blijven van de grote verscheidenheid aan mobiele toestellen onder de werknemers," zei Ad Neefs, Benelux Country Manager bij TDK Systems. "Door GlobalPulse als een grootverbruiker-licentie beschikbaar te stellen aan bedrijven kunnen werknemers efficiënter werken tegen lagere kosten." "TDK Systems levert met GlobalPulse een IT bedrijfsstandaard waarbij de keus van de gebruikers niet beperkt wordt. Met één enkel product wordt immers een reeks handsets van verschillende producenten ondersteund," voegde hij toe. "Als iedereen dezelfde standaard gebruikt, zullen de kopzorgen behorende bij het uitzoek- en ondersteuningswerk van wie welke accessoires gebruikt tot het verleden behoren." GlobalPulse is een communicatie softwareapplicatie die een hardware modem door een simpele kabelaansluiting vervangt. Aangezien hierdoor aanzienlijk minder energie van de mobiele computer wordt verlangd, verlengt het de levensduur van de batterij. GlobalPulse is compatible met Windows- en Palm besturingsplatforms en kan aangesloten worden op Nokia, Motorola en Ericsson GSM s. De GlobalPulse bedrijfslicentie is vanaf 50 gebruikers verkrijgbaar. Meer informatie over TDK Systems Europe vindt u op www.tdksys.com (307 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE
Over TDK Systems
TDK Systems Europe is een grote producent en aanbieder van media en e-materialen met een wereldwijde omzet van meer dan 6 miljard US dollar. TDK Systems biedt componenten en systeemoplossingen voor alle gebieden van de electronika-industrie, van RF componenten tot 'telecom protocol stacks'. TDK Systems is een zelfstandig onderdeel van de TDK groep met ontwikkelingscentra in Europa en Japan. Hier worden een reeks van producten voor de in opkomst zijnde draadloze markt geproduceerd, inclusief Bluetooth, 802.11b en HiperLAN/2. Als één van de eerste bedrijven die LAN en Modem PC kaarten ontwikkelde is TDK Systems een erkend leider op het gebied van GSM connectiviteit. TDK levert haar oplossingen aan de meeste grote GSM telefoonproducenten. Het inzicht in zowel de PC- als de telecomwereld plaatst TDK Systems in een unieke positie om de draadloze markt mede verder te ontwikkelen. Bluetooth PC kaarten en USB adapters zijn de eerste van TDK Systems nieuwe wereldwijde draadloze oplossingen die voldoen aan de Bluetooth 1.1 standaard. Alle ontwerpen van TDK Systems zijn erop gericht om van draadloze applicaties praktische eindgebruikersoplossingen te maken die optimale compatibiliteit en flexibiliteit bieden. TDK verkoopt haar producten in Nederland via haar partners AVC Mobility, Stebis en Dekatel. Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met Yvonne van Bokhoven of Frederike Verhallen van LEWIS, het IT PR bureau: Tel: +31 (0) 43 356 69 56 Fax: +31 (0) 43 356 69 55 E-mail: yvonnev/(frederikev@lewispr.comhttp)://www.lewispr.com Voor meer informatie over TDK Systems kunt u contact opnemen met Ad Neefs, TDK Systems Europe Tel: +31 (0) 6 55 75 28 28
Email: (ad.neefs@tdksys.comwww.tdksys.com).
Jane Timmermans
LEWIS Communication BV
Marketing and Media Relations for Technology Companies Gaetano Martinolaan 95
6229 GS Maastricht
Nederland
Tel: +31 (0) 43-3566957
Fax: +31 (0) 43-3566955
Web: www.lewispr.com

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie