Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Overeenkomst Microsoft bCentral met het Haarlemse Wortell

Datum nieuwsfeit: 13-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

WORTELL HOLDING BV

Microsoft bCentral sluit intentieovereenkomst met Haarlemse on

Microsoft bCentral sluit intentieovereenkomst met Haarlemse onderneming Wortell.

Haarlem, 13 juli 2001.

Microsoft bCentral heeft een intentieovereenkomst afgesloten met de snelgroeiende Haarlemse onderneming op het gebied van informatietechnologie Wortell -the Work Buzz in It -.

De intentieovereenkomst bekrachtigt de inrichting van het Human Resourcegedeelte van Microsoft bCentral door de afdeling Solutions van Wortell.
bCentral is een portaal welke zich richt op ondersteuning van het Midden en Klein Bedrijf.
Dit behelst het vlak van inkopen, software applicaties en in de nabije toekomst Human Resource Management.

In eerste instantie zal de aangeboden dienst een eenvoudig en nauwkeurig te beheren personeelsadministratiepakket inhouden, dat door middel van een aantal extra modules uitgebreid kan worden tot het beheren, registeren en planning van vakantiedagen, verlofperiodes en ATV-dagen, maar ook bijvoorbeeld ziek- en herstelmeldingen van personeelsleden.
De gebruiker kan zèlf bepalen welke toepasbare onderdelen van het programma van belang zijn voor zijn bedrijfsorganisatie.

Het toevoegen van deze functionaliteit past goed in de strategie van bCentral voor het aanbieden van totaal ondersteuning van het Midden en Klein Bedrijf op verschillende primaire processen.

De komende maanden gaan Microsoft en Wortell de krachten bundelen en zich focussen op het gereedmaken van de toepassing van het Human Resourcegedeelte van het portaal.

De doelstelling is de gebruikers binnen het MKB vanaf oktober 2001 met deze belangrijke uitbreiding ondersteuning te kunnen bieden.

WORTELL -the work buzz in it-

Microsoft
Microsoft (NASDAQ: MSFT) is opgericht in 1975 en is marktleider op het gebied van software, diensten en Internet-technologie voor privé- en zakelijk computergebruik. Het bedrijf levert een brede reeks aan producten en diensten die ontwikkeld zijn om mensen meer mogelijkheden te bieden met behulp van software, ongeacht op welke plaats, op welk moment en met welk apparaat.

20 jul 01 16:57

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie