Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht district Sittard

Datum nieuwsfeit: 15-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 15-07-2001 Politiebericht district Sittard
Zondag 15 juli 2001

Sittard - Aanhouding ter zake diefstal GSM

Op zaterdagavond, omstreeks 21.20 uur, werd in de Beatrixlaan een 39 jarige inwoner van Munstergeleen aangehouden. De man had even te voren uit een taxi de GSM van de chauffeuse gestolen. Hij werd voor verhoor en het opmaken van proces verbaal overgebracht naar het politiebureau.

Geleen - Ongeval met dodelijke afloop

Op zaterdagmiddag, omstreeks 16.35 uur, vond er op de Rembrandtlaan in Geleen een ongeval plaats waarbij een 66 jarige inwoonster van Geleen zwaar gewond raakte.

De vrouw fietste door de Vermeerstraat richting Rembrandtlaan. Zij verleende bij het oprijden van de kruising geen voorrang aan een uit de richting van de Daalstraat komende 18 jarige automobilist uit Geleen. Bij de aanrijding raakte de vrouw zeer zwaar gewond en zij werd naar het Atrium Ziekenhuis in Heerlen vervoerd. In de loop van zaterdagavond overleed de vrouw aan haar verwondingen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie