Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Actie 'Afval aanpakken' weer van start in Scheveningen

Datum nieuwsfeit: 15-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Haag

Actuele berichten >> Persberichten >>

2001-07-15: Actie 'Afval aanpakken' weer van start pag.nr.=7867

Dit weekend gaat de actie 'Afval aanpakken' weer van start in Scheveningen. De actie wordt in de periode tot 1 september gehouden op zomerse topdagen en bestaat uit het uitdelen van afvalzakjes aan strandbezoekers. Doel hiervan is dat strandbezoekers aan het eind van de dag hun eigen afval in de afvalbakken deponeren en op die manier een bijdrage leveren aan een schoner strand. Dit is het derde jaar dat de actie in samenwerking met het Haags Werkbedrijf en Van Kessel (aannemer strandschoonmaak) wordt gehouden. De Vereniging van Strandtentexploitanten draagt financieel bij aan de actie.

Medewerkers van het Haags Werkbedrijf gaan bij de drukste punten, zoals bijvoorbeeld bij het eindpunt van lijn 11 en de strandopgang bij het Kurhaus, de afvalzakjes tussen 11.00 uur en 14.00 uur uitdelen. Ook de medewerkers van het Haags Werkbedrijf die op de boulevard de afvalbakken legen, zullen afvalzakjes uitdelen.

15 juli 2001

last update: 30 juli 2001 ;pag.: 7867; auteur: 112 Uw browser ondersteunt het gebruik van scripts niet ... Enable Javascript

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie