Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten Regio Politie Drenthe

Datum nieuwsfeit: 16-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Drenthe
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

van maandagmiddag 16 juli 2001
16:44 maandag 16 juli 2001

Bert Peters 0592 361294 of 06 - 53 23 80 59

Assen, ongeval met letsel
Reed vanmorgen een 48-jarige man uit Assen met zijn auto over de Hoofdlaan komende vanaf de Wouden. Hij nam de bocht wat krap en reed daarbij een voorsorterende bromfietser aan die als gevolg hiervan gewond raakte. Met een gebroken pols werd de 30-jarige bromfietser uit Assen naar het WZA overgebracht.

Assen, auto gestolen
Werd vannacht ingebroken in een woning aan de Alkmesschen. De autosleutels werden weggenomen waarna de exclusieve Audi A4 Quattro (fl. 120.000,-) vanaf de oprit werd meegenomen. Men kwam binnen door een kozijn te forceren. De 39-jarige eigenaar deed aangifte.

Rolde, ongeval met beknelling
Reed vanmiddag een 18-jarige jongen als bestuurder van een tractor met aanhangwagen over de Asserstraat in de richting van Rolde. Vermoedelijk omdat hij met het rechterwiel een boom raakte schoot hij naar links en kwam op de linkerrijbaan. Een tegemoetkomende 38-jarige man uit Rolde kon als bestuurder van een bestelauto de tractor niet ontwijken en botste tegen het voorwiel waarna hij in de slip raakte en in de sloot terechtkwam. Daarbij raakte de bestuurder bekneld. De brandweer en medewerkers van het Mobiel Medisch Team uit Groningen bevrijdden de man waarna hij met onbekend letsel werd overgebracht nar het AZG.

Eelde, auto-inbraken
Werd aan de Drosteweg een auto opengebroken. Onbekend wat is weggenomen.
Aan de Wolfhorn werd het dak van een cabrio opengesneden. De radio werd weggenomen. De 26-jarige eigenares deed aangifte. Ook aan de Wolfhorn werd de auto van een 50-jarige vrouw opengebroken. De radio werd weggenomen.

Meppel, diefstal rolsteiger
Werd het afgelopen weekeinde een rolsteiger weggenomen bij een bedrijf aan de Rabroekenweg. Een 40-jarige man uit Heerenveen deed aangifte namens zijn bedrijf uit dezelfde woonplaats. De steiger is ongeveer 6 meter hoog en 3 meter breed en heeft een waarde van fl. 6.000,-.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie