Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nu dagelijks Beachfun op Speelland Beekse Bergen

Datum nieuwsfeit: 16-07-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht


Persbericht d.d. 16 juli 2001
}}

Nu dagelijks Beachfun !! op Speelland Beekse Bergen Diverse spannende sport-activiteiten op en langs het strand

Tot en met 26 augustus kunnen bezoekers van Speelland Beekse Bergen dagelijks genieten van Beachfun !! bij de Discovery Valley van Beekse Bergen. Hier kunnen bezoekers (tegen bijbetaling) dagelijks een aantal spectaculaire strand-activiteiten beleven. Allereerst Quad-rijden; Op een vierwielige motor moet een behendigheids-parcours afgelegd worden. Er kan ook een Quad-Safari gemaakt worden. Hierbij neemt een instructeur de bezoekers mee voor een ontdekkingstocht op de Quad. Er wordt spannende tocht gemaakt over het ruige terrein van Discovery Valley.

Tevens is het mogelijk om te 'banaan-varen'. Bezoekers nemen plaats op een grote opblaasbare banaan. Deze wordt voortgetrokken door een snelle boot. De bezoekers moeten zo lang mogelijk op de banaan blijven zitten. Dit is vooral moeilijk wanneer er op het water scherpe bochten gemaakt worden.

Op aanvraag worden kan gereden worden met 4 x 4 tereinwagens of kan een spannende competitie opgezet worden. Hierbij worden naast de eerder genoemde activiteiten ook nog diverse spelen georganiseerd zoals vlot- en brugbouwen, beachvolleybal en handboogschieten. Bovendien kan men leren Wakeboarden (soort snowboard op het water) of duiken. Tevens is het mogelijk om een ballonvlucht te laten starten op Discovery Valley. Al deze activiteiten vinden plaats in de avonduren en op aanvraag.

Speelland Beekse Bergen is in juli en augustus van 10.00 tot 18.00 uur geopend. De entree bedraagt f 11,-/ 4,99 p.p. (kinderen jonger dan 3 jaar kunnen gratis naar binnen). Voor de diverse activiteiten dient de gast een extra bedrag betalen. Prijzen vanaf f 7,50/ 3,40 p.p. Voor meer informatie, Speelland informatielijn: 0900-2335732 (35 cent per minuut/ 0,16) of internet www.beeksebergen.com. Voor boekingen en informatie m.b.t. de Beachfun-actviteiten bel 06-53958134.
Noot aan de redactie: Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met de heer Goof Lukken, Marketing & Communicatiemanager Beekse Bergen. Tel: 013-5491116

Bijlage (wanneer aanwezig): Quad-rijden

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie