Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Zuid: Maastricht

Datum nieuwsfeit: 16-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 16-07-2001 Politiebericht district Maastricht ( H.P. 15.55 uur) Maandag 16 juli 2001

Maastricht, ernstig gewond bij val uit raam:
Een 43 jarige man uit Japan is zondagavond 15 juli 2001 ernstig gewond geraakt bij een val uit een raam op de derde etage van een flatwoning gelegen aan de Clermontlunet te Maastricht.
Het slachtoffer was op bezoek bij familieleden te Maastricht en was voornemens de komende dagen een stedentrip te maken door Europa. Hij was zondag in de loop van de middag vanuit Japan gearriveerd en was oververmoeid. Het slachtoffer ging in de avond omstreeks 22.15 uur naar bed in een van de slaapkamers van de flatwoning. Omstreeks 23.30 uur is het slachtoffer opgestaan om vermoedelijk gebruik te gaan maken van het toilet. Vermoedelijk heeft hij gedacht een deur open te maken om naar het toilet te gaan maar maakte een deur naar het terras open. Daar viel hij over de borstwering heen omlaag en kwam in het grind op de begane grond terecht. Zwaar gewond kwam bleef hij daar liggen. De overige bewoners hoorden aan een kreet dat er iets mis was en troffen het slachtoffer liggend onder het terras op de begane grond aan. Een ambulance heeft het slachtoffer naar het Academisch ziekenhuis vervoerd waar hij is opgenomen met diverse botbreuken. De politie heeft meteen een onderzoek ingesteld hetgeen vandaag is voortgezet. Van een misdrijf is niets gebleken. De politie vermoedt dat het slachtoffer oververmoeid is geweest, op het terras is komen te vallen, waarbij hij over de borstwering is geslagen en een ongelukkige val heeft gemaakt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie