Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord laatste bericht

Datum nieuwsfeit: 16-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 16-07-2001
Mediaberichten 16 juli (laatste bericht)

REGIO Snelheidscontroles

NEDERWEERT Tijdens snelheidscontroles op de Venloseweg in het kader van het project Samen minder zijn maandagmorgen 40 bekeuringen uitgedeeld. In totaal passeerden 1095 voertuigen het meetpunt. De hoogst gemeten snelheid is 126 km/uur waar 80 km/uur is toegestaan.

MAASBREE - Tijdens snelheidscontroles op de Provincialeweg zijn maandagmiddag 192 bekeuringen uitgedeeld. In totaal passeerden 882 voertuigen het meetpunt. De hoogst gemeten snelheid is 129 km/uur waar 80 km/uur is toegestaan.

BLERICK Serie inbraken in kelderboxen

BLERICK Bij de politie van de basiseenheid Blerick zijn in totaal 10 aangiftes gedaan van inbraken in kelderboxen het afgelopen weekend. Toegang werd telkens verschaft door de sloten te forceren. Zeven kelderboxen aan de Witherenstraat en drie aan de Van Laerstraat zijn opengebroken. De buit bestond onder meer uit fietsen en gereedschap. Het totale schadebedrag beloopt meerdere duizenden guldens. De politie stelt een onderzoek in.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie