Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ontwerp-Landschapsgebiedsplan Kop van Goeree vastgesteld

Datum nieuwsfeit: 17-07-2001
Bron: Provincie Zuid-Holland
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Zuid-Holland

Ontwerp-Landschapsgebiedsplan Kop van Goeree vastgesteld

Begin juli hebben Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland het ontwerp landschapsgebiedsplan vastgesteld voor de Kop van Goeree. De Subsidieregeling Agrarisch Natuurbeheer (SAN) maakt het mogelijk gebieden aan te wijzen waarin bijdragen op grond van deze regeling kunnen worden verleend voor onderhoud, aanleg en herstel van landschapselementen.

De bedoeling van de landschapsgebiedsplannen is om landschapselementen die karakteristiek zijn voor een bepaald landschapstype te behouden of opnieuw aan te leggen. In het landschapsgebiedsplan wordt vastgelegd voor welke landschapselementen subsidie kan worden verleend en in welke mate dat mogelijk is. Voor het kustlandschap van de Kop ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie