Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Venlo

Datum nieuwsfeit: 17-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Venlo 17-07-2001
Mediaberichten 17 juli (laatste bericht)

WEERT Illegale vreemdeling

WEERT Een illegaal in Nederland verblijvende man uit Tunsië is dinsdagmorgen rond 0.30 uur aangehouden omdat hij over het fietspad langs de Maaseikerweg fietste zonder goede verlichting. Op het moment dat de politieagenten hem dat vertelden reed hij door, smeet zijn fiets weg en rende de weilanden in. Hij kon op de Keenterstraat worden ingehaald. De man werd overgebracht naar het politiebureau waar hij in vreemdelingenbewaring werd gesteld.

BLERICK Inbraken kelderboxen

BLERICK De politie van de basiseenheid Blerick heeft dinsdag nog een aangifte opgenomen van een inbraak in een kelderbox afgelopen zondag aan de Witherenstraat. Deze aangifte is de elfde op rij van inbraken die afgelopen weekend zijn gepleegd. Door verklaringen van bewoners is vast komen te staan dat de inbraken zondag waarschijnlijk tussen 17.30 uur en 19.30 uur hebben plaatsgevonden. Gezien het aantal fietsen en andere goederen die zijn buitgemaakt is het niet onmogelijk dat de dader(s) van een voertuig gebruik hebben gemaakt. De politie is op zoek naar getuigen die meer informatie kunnen verschaffen. Zij kunnen contact opnemen met de politie van de basiseenheid Blerick telefoonnummer 0900 88 44 (30 cent/0,14 per minuut).

BAARLO Snelheidscontroles

BAARLO Tijdens snelheidscontroles op de Napoleonsbaan-Noord zijn dinsdag 332 bekeuringen uitgedeeld. In totaal passeerden 2784 voertuigen het meetpunt. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 99 km/uur waar 50 km/uur is toegestaan.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie