Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwtjes Vierdaagse Nijmegen

Datum nieuwsfeit: 17-07-2001
Bron: Internationale Vierdaagse Nijmegen
Zoek soortgelijke berichten
Internationale Vierdaagse Nijmegen* In enkele gemeenten waardoor ook de Vierdaagseparcoursen leiden, wordt sinds enige tijd de eikenprocessierups waargenomen. In de periode tussen half mei en juli verliezen deze rupsen brandhaartjes die, in aanraking gekomen met de menselijke huid, jeuk, huiduitslag of irritaties aan ogen of luchtwegen kunnen veroorzaken. Sinds de eerste waarneming van de eikenprocessierups hebben de betrokken gemeentelijke diensten alles in het werk gesteld om de rupsennesten te verwijderen. Sindsdien heeft de parcoursdienst van de Vierdaagse de delen van het parcours waar de eikenprocessierups zou kunnen voorkomen, met zorg gecontroleerd. Deze controle, die ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie