Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Outrospective, nieuwste album van Faithless is goud

Datum nieuwsfeit: 17-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

BMG NEDERLAND

Album Faithless goud

ALBUM FAITHLESS GOUD

Het nieuwe album Outrospective van de succesvolle Britse dance act Faithless is goud. Outrospective is het derde album en is half juni verschenen. De cd heeft behalve in Nederland, ook in Engeland, Denemarken, Noorwegen, Finland en Ierland een top tien positie behaald. Op deze cd staat onder meer de single We come 1. In 1996 leverden zij hun debuutalbum Reverence en in 1998 opvolger Sunday 8pm. Met de verkoop van 1,2 miljoen exemplaren van Sunday 8 pm, 1,5 miljoen exemplaren van Reverence en meer dan vier miljoen singles wereldwijd kan Faithless zonder meer een van de bestverkopende dance acts van Europa worden genoemd.

Faithless is binnenkort te zien, horen en voelen in Nederland. Op 5 en 6 oktober aanstaande treedt zij op in de Heineken Music Hall in Amsterdam.
Omdat deze concerten al binnen een mum van tijd waren uitverkocht, is besloten een extra concert op 20 november te geven. Voor dit concert zijn nog enkele kaarten beschikbaar.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: BMG NEDERLAND B.V.
Kim van Adelberg
Telefoon: (035) 6256 256
E-mail: (kim.van.adelberg@bmg.nl)

17 jul 01 13:09

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie