Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ombudscommissie Deventer acht klacht burger ongegrond

Datum nieuwsfeit: 17-07-2001
Bron: Gemeente Deventer
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Deventer

Uitspraak Ombudscommissie

De Deventer Ombudscommissie heeft een klacht behandeld van een burger die stelde dat hij een brief, die volgens de gemeente aan hem was verzonden, nimmer had ontvangen. Daarnaast is geklaagd over het feit dat kennelijk bewust specifieke informatie werd achtergehouden, aangezien hij een gemeentelijk informatiebulletin ondanks zijn verzoek daartoe nog steeds niet had ontvangen. De Ombudscommissie overwoog ten aanzien van het eerste klachtonderdeel dat het sectorhoofd Sociale Voorzieningen in de klachtprocedure een ondertekend dossierexemplaar van bedoelde brief aan de commissie had overlegd, waarmee de gemeente aan haar bewijsplicht had voldaan. Derhalve achtte de commissie dit ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie