Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politie Limburg-Noord, Venlo: snelheidsduivel aangehouden

Datum nieuwsfeit: 17-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 17-07-2001
Mediaberichten 17 juli (12.50 uur)

NEDERWEERT Snelheidsduivel aangehouden

NEDERWEERT Een 21-jarige automobilist uit Heerlen is maandagmiddag aangehouden op de Rijksweg Noord waar hij met een snelheid van 122 km/uur reed. Bij controle door de politie bleek de man een ontzegging had voor 10 maanden. Zijn rijbewijs werd ingenomen en hij kreeg een dagvaarding in het kader van snelrecht en moet zich op 24 september bij de rechter verantwoorden.

REGIO Snelheidscontroles

BERGEN Tijdens snelheidscontroles op de Rijksweg op maandag zijn 18 bekeuringen uitgedeeld. In totaal passeerden 360 voertuigen het meetpunt. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 122 km/uur waar 80 km/uur is toegestaan. Tijdens snelheidscontroles op de Vogellaan op maandagmiddag zijn 5 bekeuringen uitgedeeld. In totaal passeerden 69 voertuigen het meetpunt. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 68 km/uur waar 50 km/uur is toegestaan.

WELL - Tijdens snelheidscontroles op de Wezerweg op maandag zijn 101 bekeuringen uitgedeeld. In totaal passeerden 270 voertuigen het meetpunt. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 104 km/uur waar 80 km/uur is toegestaan.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie