Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Zeeuwse internetsites bundelen krachten in E !nteractive

Datum nieuwsfeit: 18-07-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
E !nteractive, krachten gebundeld

Datum: 17-07-2001

Persbericht - 17-07-2001

E !nteractive, krachten gebundeld

Goes - Vanaf heden is de krachtenbundeling van 2 internetbedrijven een feit. Het 1 jaar oude ArcanA Web van Rorik van Welij en het 2 jaar oude Uitsite Zeeland Internet beheer van Remi van Oosten vormen samen E !nteractive Multimedia productions. Het nieuwe bedrijf behoort, met meer dan 60 klanten, tot de grotere internetbedrijven in Zeeland.

Wat E !nteractive zo compleet maakt is het scala aan diensten. Zo ontwikkelden zij voor Cafe Brooklyn te Middelburg een eigen SMS-dienst waardoor alle bezoekers op de hoogte blijven van alle evenementen die dit cafe organiseert. Ook werkt E !nteractive met panoramafoto`s, live broadcasting en vele andere interactieve media applicaties op internet. Door dit brede scala aan diensten kan E !nteractive elk bedrijf op maat bedienen.

Voor een vast bedrag per kwartaal is de klant voorzien van een in het oog springende en op maat ontwikkelde site. Het voordeel van deze manier van werken is dat de klant nooit kosten achteraf heeft en zo altijd weet waar hij aan toe is. Dit in tegenstelling tot andere bedrijven die eerst factureren voor het ontwerp en dan het onderhoud apart laten betalen.

Ook off-line timmert E !nteractive aan de weg. Zo ontwikkelen zij bedrijfspresentaties op CD-rom ­uiteraard ook beschikbaar voor op internet- en ander promotiemateriaal voor bedrijven. Meer informatie over dit uniek complete mediabedrijf in Zeeland kan men altijd vinden op www.einteractive.nlE !nteractive Media productions
Rorik van Welij
Nieuwstraat 38
4461 CH Goes

T: 0113-218808
F: 0113-218929
M: 06-15083059
E: (info@einteractive.nl)
I: www.einteractive.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie