Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politie Limburg-Zuid, Sittard: inbraak in kantine

Datum nieuwsfeit: 17-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 17-07-2001 Politieberichten district Sittard (H.P. 15.25 uur) Dinsdag 17 juli 2001

Sittard, inbraak in kantine:
In de afgelopen week heeft een inbraak plaats gevonden in de kantine van de honkbalvereniging gevestigd aan de Sportcentrumlaan in Sittard. De inbraak werd maandagmorgen 16 juli 2001 ontdekt nadat een raam werd aangetroffen welke ingeslagen was. Bij een onderzoek in de kantine werd een kast opengebroken aangetroffen. Onvreemd werden diverse flesjes frisdrank en diverse soorten snoepgoed. Namens de vereniging is van de inbraak aangifte bij de politie gedaan.

Sittard, schennispleger aangehouden:
Een 27 jarige inwoner van Sittard is maandagavond 16 juli 2001 door de politie aangehouden verdacht het plegen van schennis. De politie werd maandagavond kort voor 20.00 uur naar de Marshallstraat in Sittard ontboden nadat een man zijn geslachtsdeel aan jeugdigen had getoond. Nadat de jeugdigen hun verhaal aan de politie hadden gedaan en verteld hadden waar het voorval gebeurd was werd de schennispleger in zijn auto aangetroffen. Hij werd aangehouden en voor verder onderzoek ingesloten. De verdachte probeerde zich vrij te pleiten door te zeggen dat hij slechts stond te plassen. Tegen de verdachte is proces-verbaal opgemaakt.

Beek, gewond bij eenzijdig verkeersongeval:
Een 21 jarige inwoonster van het Duitse Leverkusen is maandagmorgen 16 juli 2001 op het tankstation aan het Vossedal langs de A-2 gewond geraakt bij een val met haar motor.
Het slachtoffer was met haar motor vanaf de autosnelweg A-2 het tankstation opgereden waar ze even twijfelde welke richting ze moest kiezen, of naar de parkeerplaats of naar het tankstation. Bij een remmanoeuvre kwam het slachtoffer met haar motor ten val waarbij ze met haar motor tegen een betonblok reed. Bij de onzachte aanraking met het betonblok brak het slachtoffer een knieschijf. Zij werd door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis te Heerlen waar ze gisteren nog geopereerd werd.

Spaubeek, inbraak in slagerij:
Maandagmorgen 16 augustus 2001 heeft een inbraak plaatsgevonden in een slagerij gevestigd aan Hobbelrade te Spaubeek.
De politie kreeg maandagmorgen omstreeks 04.15 uur melding dat het inbraakalarm van de slagerij inwerking was getreden. Een politiepatrouille die onmiddellijk daarop ter plaatse ging trof geen inbrekers meer aan. De slager zelf, gewekt door het in werking treden van het inbraakalarm, was nog wel achter de inbrekers aangerend maar deze wisten te ontkomen nadat de inbrekers gedreigd hadden te zullen schieten. Zij ontkwamen in de richting van de autosnelweg in een auto. De toegangsdeur van de slagerij bleek geforceerd te zijn waardoor de toegang tot het slagersbedrijf was verkregen. Ondanks het in werking treden van het alarm namen de inbrekers de kassa weg waarin een geldbedrag van enkele honderden guldens in aanwezig was. De benadeelde heeft van de inbraak aangifte gedaan.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie