Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

DecideWise vraagt patent aan op CDM-software

Datum nieuwsfeit: 17-07-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

DecideWise vraagt patent aan op CDM-software architectuur en methodologie

Amsterdam, 17 juli 2001 - Het Nederlandse ICT-bedrijf DecideWise heeft 3 patenten aangevraagd op de in eigen beheer ontwikkelde software architectuur en methodiek voor Collaborative Decision Management (CDM). Het patent is onlangs aangevraagd bij de US Patent en Trademark office. Met de methodiek van Collaborative Decision Management kunnen bedrijven hun groepsbesluitvormingsprocessen optimaliseren door de kwaliteit en efficiency van het beslissingsproces te verbeteren.

Jules Vos, CEO van DecideWise: "We zien een steeds grotere vraag naar ICT-oplossingen waarbij organisaties samen kunnen werken aan complexe besluitvormingsprocessen. Vanuit onze ervaringen met onze Desysion ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie