Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vervangende ruimte voor Weggeefwinkel in Leiden

Datum nieuwsfeit: 18-07-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

L.S.

Hierbij ontvangt u een kopie van de brief die de Weggeefwinkel, onderdeel van het Eurodusnie-collectief en gehuisvest in Vrijplaats Koppenhinksteeg, heeft gestuurd aan de gemeente Leiden. De gemeente Leiden is eigenaar van de panden aan de Koppenhinskteeg. Zij wil de in de Vrijplaats gehuisveste ideele organisaties, EuroDusnie, Fabel van de Illegaal en activiteitencentrum Bar en boos ontruimen en de Vrijplaats verbouwen tot luxe appertementen, winkel- en bedrijfsruimten. De gemeente leiden heeft aan de Fabel van de Illegaal en de Weggeefwinkel een zogenaamd 'alternatief' pand aangeboden, maar beide organisaties vinden het aanbod om diverse redenen onaanvaardbaar. ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie