Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Legionella geconstateerd in Zoetermeerse sportzaal

Datum nieuwsfeit: 18-07-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zoetermeer

Legionella geconstateerd in sportzaal Van Doornenplantsoen

Uit periodiek onderzoek van alle gemeentelijke sportaccommodaties is vandaag gebleken dat in de douche-installatie van de sportzaal aan het Van Doornenplantsoen de legionellabacterie is aangetroffen. De douche-installatie is direct gesloten, wel blijft de sportzaal open voor gebruik. De vaste gebruikers zijn vandaag waar mogelijk mondeling en in ieder geval per brief op de hoogte gebracht. Ook liggen er brieven in beide locaties.
De douche-installatie van de sportaccommodatie blijft de komende tijd gesloten voor verder onderzoek en het nemen van passende maatregelen. Pas als de douche-installatie legionellavrij is, wordt deze weer opengesteld. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie