Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ouderen gratis per taxi naar de kermis in Geldrop

Datum nieuwsfeit: 18-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Geldrop
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Geldrop


Publicatie Geldrop Actueel, 18 juli 2001

Voor 55-plussers en bejaarden
GRATIS PER TAXI NAAR DE KERMIS IN GELDROP

Op maandagmiddag 3 september is er, op de kermis van Geldrop, een speciale seniorenmiddag. Deze middag is bedoeld voor 55-plussers en bewoners van de Geldropse bejaarden- en verzorgingstehuizen. Vanaf 13.00 uur worden zij met gratis taxi's thuis opgehaald om een bezoekje te brengen aan de Geldrops kermis. Natuurlijk worden zij, eventueel met kleinkinderen, aan het einde van de middag ook weer thuis gebracht. Speciaal voor deze groep inwoners zullen vrijwel alle attracties maandagmiddag enkele keren per uur op minder hoge snelheid draaien en is er live muziek en theater.

Van zaterdag 1 tot en met woensdag 5 september aanstaande is het weer kermis in Geldrop. Om de kermis voor alle leeftijdsgroepen aantrekkelijk te maken, worden er zeer uiteenlopende activiteiten georganiseerd. Zo ook dus een speciale middag voor de senioren.

LIVE MUZIEK EN THEATER
Enkele horecaondernemers zorgen op de seniorenmiddag voor live muziek. Er zijn onder meer optredens van The Firm met Celtic Rock in eetcafé Ambiance en van de Senioren Blaaskapel in 't Groen Koffiehuis. Op het terras van Ringo's Eetcafé brengt een combo muziek ten gehore. Daarnaast zijn de dames van Theater Flats, wellicht nog bekend van vorig jaar, vanaf 17.00 uur op de kermis aanwezig.

GRATIS VERVOER

In overleg met de diverse Geldropse ouderenorganisaties, is er voor bewoners van bejaarden- en verzorgingstehuizen gratis taxivervoer van en naar de kermis georganiseerd. Taxibedrijf Van der Stappen uit Geldrop rijdt vanaf 13.00 uur met rolstoeltaxi's naar de diverse tehuizen. Deze speciale regeling geldt ook voor 55-plussers die zelfstandig wonen. Zij kunnen vanaf 14.00 uur bellen voor een taxi, waarna zij thuis worden opgehaald. De taxirit is wel een combinatierit, wat betekent dat er tegelijkertijd meerdere mensen zullen worden meegenomen. Tot 18.00 uur zijn er continu taxi's beschikbaar op de kermis om de bezoekers weer naar huis te brengen. Eventuele kleinkind(eren) zijn van harte welkom op de kermis en kunnen ook gebruik maken van de gratis vervoersregeling.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie