Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Veel belangstelling voor actie Vrijwilligerswerk in Drenthe

Datum nieuwsfeit: 18-07-2001
Bron: Provincie Drenthe
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Drenthe

Veel belangstelling voor actie Vrijwilligerswerk? Onbetaalbaar!

Assen, 18 juli 2001
Persberichtnummer 01-072De actie Vrijwilligerswerk? Onbetaalbaar! van de provincie Drenthe verloopt zeer succesvol. Er zijn in totaal 216 aanvragen ingediend: 179 voor de eenmalige waarderingsbijdrage vrijwilligers en 37 voor de deskundigheidsbevordering vrijwilligers. De aanvragen komen van zeer diverse organisaties uit de Drentse samenleving.

Voorbeelden van aanvragen voor de waarderingsbijdrage zijn: een wereldwinkel die voor vrijwilligers een informatieavond over eerlijke handel organiseert, een peuterspeelzaal die vrijwilligers een dagje aanbiedt naar de KindVakbeurs, vrijwilligers van een vereniging Plaatselijk Belang die een enquête willen houden ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie