Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwegein herstelt tweerichtingsverkeer Herenstraat

Datum nieuwsfeit: 18-07-2001
Bron: Gemeente Nieuwegein
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Nieuwegein

Gemeente herstelt tweerichtingsverkeer Herenstraat De gemeente herstelt in de eerste helft van augustus het tweerichtingsverkeer op de Herenstraat tussen de Hildo Kropstraat en Het Sluisje. Hiermee verbetert onder meer de bereikbaarheid van de aanliggende bedrijven, winkels en woningen. De Herenstraat krijgt een afsluiting voor autoverkeer, iets ten noorden van de kruising met de Hildo Kropstraat. Doordat het onmogelijk blijft om de hele Herenstraat in één keer door te rijden, zal het autoverkeer niet toenemen.

Vervolgens wordt in de Vredebestlaan een doorgetrokken trottoir gemaakt op de kruising met de Jan Sluyterlaan en wordt een plateau aangelegd op de kruising ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie