Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Eerste paal nieuwe politiebureau Gouda-Oost geslagen

Datum nieuwsfeit: 18-07-2001
Bron: Politie Hollands Midden
Zoek soortgelijke berichten
Postbus 4240 Hollands Midden
Leiderdorp Bureau Communicatie
Telefoon 071-5459800
Fax 071-5459326
Afkomstig van: Anja Deijl
Datum: 18 juli 2001

Eerste paal bureau Gouda-Oost

De eerste paal van het nieuwe politiebureau in Gouda-Oost op de hoek Goverwellesingel- Middenmolenweg wordt maandag 23 juli om 16.00 uur geslagen. Burgemeester Jan-Hein Boone is verzocht de officiële handelingen te verrichten rond het slaan van deze eerste paal.

Het nieuwe teambureau in Gouda-Oost vervangt het huidige politiebureau aan de De Rijkestraat. Dit bureau, gesitueerd onder een flatgebouw, is te klein voor de huidige bezetting. De nieuwbouw aan de Goverwellesingel biedt ruimte aan 50 tot 55 mensen.

Gouda-Oost is het eerste politiebureau dat in het kader van het omvangrijke nieuwbouwprorgramma van Hollands Midden wordt neergezet. Dat programma omvat de bouw van onder meer vijf nieuwe politiebureaus voor de teams Gouda-Oost, Leiden-Zuid, Leiden-Noord, Alphen aan den Rijn-centrum, Alkemade-Jacobswoude en twee nieuwe districtsbureaus in Gouda en Alphen aan den Rijn.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Noot voor de redactie,

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie