Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

CargoLifter gaat samenwerken met BAE Systems

Datum nieuwsfeit: 18-07-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

CARGOLIFTER

CargoLifter gaat samenwerken met BAE Systems

Het Amerikaanse bedrijf levert CargoLifter Development ondersteuning bij de ontwikkeling van nieuwe vliegtuigelektronica en vluchtleidingssystemen.

Berlijn/Brand (ots) - CargoLifter AG heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met het Brits-Amerikaanse bedrijf BAE SYSTEMS Controls voor de ontwikkeling van het vrachtvliegtuig CL 160. Deze leverancier en ontwikkelaar van ruimtevaarttechnologie, toonaangevend in vliegtuigelektronica, zal CargoLifter bijstaan in het ontwikkelingsproces van het vliegtuigelektronicasysteem (instrumentatie, navigatie en communicatie) en de vluchtleidingssystemen. Sinds 15 juli werkt een team van vier vliegtuigontwikkelaars van BAE SYSTEMS samen met de ontwikkelaars van CargoLifter op de werf van ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie