Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Besluitvorming brede school Leiden Noord in beslissende fase

Datum nieuwsfeit: 18-07-2001
Bron: Gemeente Leiden
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Leiden

Besluitvorming brede school Leiden Noord in beslissende fase

In oktober 1999 hebben de drie grote Leidse schoolbesturen (SKOL: Stichting Katholiek Onderwijs Leiden, BOO: Bureau Openbaar Onderwijs, PCS: Protestants-Christelijke Schoolvereniging) samen met de lokale overheid een intentieverklaring ondertekend om de mogelijkheid van een Brede School in Leiden Noord/De Kooi te onderzoeken. In de Brede School, een hoogwaardige onderwijsvoorziening met ruimte voor levensbeschouwelijke differentiatie, zal sprake zijn van kwalitatief hoogstaand onderwijs en een gezamenlijke onderwijskundige aanpak, afgestemd op de specifieke situatie van Leiden Noord/De Kooi. Daarnaast maakt een breed en geïntegreerd aanbod van voor -en naschoolse voorzieningen deel uit ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie