Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Hondenbelasting 2001 in gemeente Amerongen

Datum nieuwsfeit: 18-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Amerongen

Hondenbelasting 2001

De aanslagen Hondenbelasting 2001 zullen rond 31 juli a.s. aan de belastingplichtigen worden toezonden. De aanslag is dit jaar voorzien van acceptgiro's. Het belastingbedrag kunt u in twee gelijke termijnen voldoen. De volgende tarieven worden gehanteerd:


1 hond f. 128,40

2e hond f. 192,60

3e hond en volgende hond f. 289,20
kennel f. 899,40

U heeft geen hond meer?
Als u inmiddels niet meer in het bezit bent van een hond (door overlijden, verkoop etc.) dan dient u uw hond af te melden voor de hondenbelasting. Is uw hond overleden dan dient u een bewijs van overlijden te verstrekken. Heeft u uw hond weggegeven of verkocht dat dient u naam, adres, en woonplaats door te geven van de nieuwe eigenaar. Als u de hiervoorgenoemde bewijsstukken overlegt krijgt u een vermindering op het aanslagbedrag vanaf het moment waarop u geen houder meer van een hond bent. Kunt u geen bewijsstuk overleggen dan zal de datum van indiening afmeldingsformulier gebruikt worden als afmelddatum.

U heeft uw hond nog niet aangemeld voor de hondenbelasting? Iedere houder van een hond is verplicht zijn/haar hond aan te melden voor de hondenbelasting. Wordt tijdens een controle een niet-geregistreerde hond aangetroffen dan kan de gemeente de houder van de hond een boete opleggen.

U kunt uw hond aanmelden of afmelden door middel van onderstaand formulier te zenden aan: Gemeente Amerongen, t.a.v. de heffingsambtenaar, Postbus 1, 3958 ZT AMERONGEN.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie