Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Cuijk

Datum nieuwsfeit: 19-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Cuijk 19-07-2001
Politiebericht district Land van Cuijk

MOTORRIJDER ONDERUIT DOOR OLIE (Sint Hubert)

Woensdagavond is een 29-jarige motorrijder uit Wilbertoord met zijn motorfiets op de Hapseweg in Sint Hubert geslipt. Het slachtoffer wilde iets afremmen en ging plotseling onderuit door een oliespoor op de weg. Hij liep hierbij een paar schaafwonden en schade aan zijn motor op. De brandweer heeft het wegdek gereinigd.

ALCOHOL IN HET VERKEER ( Cuijk)

Van woensdag op donderdag is een 23-jarige fietser uit Beers op de Beerseweg in Cuijk betrapt op het rijden onder invloed. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Diezelfde nacht kreeg een 28-jarige automobiliste uit Cuijk op de Sint Annastraat in haar woonplaats een boete van Fl. 410,= voor het rijden onder invloed van alcohol.

Eveneens van woensdag op donderdag is op de Beersebaan in Cuijk een 23-jarige automobilist uit Katwijk NB betrapt op het rijden onder invloed van alcohol. Ook hij kreeg een boete van Fl. 410,=.

ZONDER LICHT TEGEN DE LAMP GELOPEN (Cuijk)

Van woensdag op donderdag is een 18-jarige Nijmegenaar die met zijn bromscooter op de Parallelweg in Cuijk zonder licht reed uiteindelijk toch nog tegen de lamp gelopen. Agenten wilden de jongen laten stoppen om hem te wijzen op zijn overtreding. Hij negeerde het stopteken en wist te ontkomen via een brandgang. Ongeveer een uurtje later zagen de agenten dezelfde bromfietser voor de spoorwegbomen op de Molenstraat staan. Ditmaal was er geen ontkomen aan. De bromfiets werd op de rollentestbank gezet en bleek te zijn opgevoerd. Hij kreeg zowel voor het negeren van het stopteken en het rijden met een opgevoerde bromfiets een proces-verbaal.

AUTO-INBRAAK (Boxmeer)

Van woensdag op donderdag is ingebroken in een auto aan de Tamarisk te Boxmeer. Uit het voertuig is een radio-cdspeler ontvreemd.

Diezelfde nacht is ingebroken in een auto aan de Floralaan in Boxmeer. Uit dit voertuig zijn een radio-cdspeler en een tiental cds ontvreemd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie