Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Citogroep versterkt topmanagement

Datum nieuwsfeit: 19-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Cito

Persbericht 19 juli 2001
Citogroep versterkt topmanagement

Jan Wiegers is benoemd tot unitmanager bij de Citogroep, de expert op het gebied van toetsen en examens, met in totaal 600 medewerkers. De eerste jaren zal hij leiding geven aan de unit Voortgezet onderwijs. Bij deze unit werken 170 medewerkers. De omzet bedraagt 50 miljoen gulden.
Een belangrijke taak van de unit is het maken van de centrale eindexamens. Ook levert de unit marktproducten aan de scholen zoals luistertoetsen en volg- en adviestoetsen.

Jan Wiegers is 48 jaar. De laatste zes jaar was hij lid van de Centrale Directie van de scholengemeenschap Singelland in Drachten, een onderwijscomplex met zes onderwijslocaties, 270 personeelsleden en 2.700 leerlingen.
Daarvoor was hij onder meer drie jaar directeur Zakelijke dienstverlening bij wat nu de vereniging VOS/ABB heet te Woerden. Jan Wiegers zal per 1 november a.s. in dienst treden bij de Citogroep.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie