Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Venlo

Datum nieuwsfeit: 19-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht venlo 19-07-2001
Mediaberichten 19 juli (laatste berichten)

REGIO Snelheidscontroles

MEIJEL Tijdens snelheidscontroles op de Kanaaldijk op donderdag in het kader van het project Samen minder zijn 85 overtreders bekeurd. In totaal passeerden 1059 voertuigen het meetpunt. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 119 km/uur waar 80 km/uur is toegestaan.

VELDEN - Tijdens snelheidscontroles op de Rijksweg zijn donderdag 143 overtreders bekeurd. In totaal passeerden 1185 voertuigen het meetpunt. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 90 km/uur waar 50 km/uur is toegestaan.

NEDERWEERT Automobilist aangehouden

NEDERWEERT Een 38-jarige automobilist uit Hoensbroek is donderdagmiddag aangehouden op de Hulsenweg omdat zijn auto bij controle niet bleek verzekerd. De auto is in beslag genomen. Tegen de man is proces verbaal opgemaakt.

BAEXEM Aanhouding verdachte

BAEXEM Een 36-jarige man uit Baexem is donderdagmiddag aangehouden op de Dorpsstraat tijdens een bromfietscontrole waar bleek dat hij niet was verzekerd. Tegen de man is proces verbaal opgemaakt. Na controle door de politie bleek de man nog een boete voor 19 dagen of fl. 980 ,- voor een gepleegde winkeldiefstal had openstaan. De man is meegenomen naar het politiebureau waar hij is ingesloten.

REGIO Verkeerscontrole

VENRAY Tijdens een verkeerscontrole op de Noorderhof zijn donderdag twee bekeuringen uitgedeeld aan automobilisten voor het niet dragen van de gordel. In totaal werden 30 autos gecontroleerd.

WANSSUM - Tijdens een verkeerscontrole op verschillende locaties is donderdag een bekeuring uitgedeeld aan een automobilist voor het niet dragen van de gordel. In totaal werden 9 autos gecontroleerd.

LEUNEN Automobilist aangehouden

LEUNEN Een 36-jarige automobilist zonder vaste woon- of verblijfplaats is donderdagmiddag aangehouden omdat zijn auto niet meer APK gekeurd bleek. De man heeft een boete gekregen van fl. 180,-.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie