Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

LISV ziet daling nieuwe uitkeringen in meeste sectoren

Datum nieuwsfeit: 19-07-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PUBLICATIES/Pers

Persbericht d.d. 19/07/01

Informatie sociale zekerheid naar sector

Het Lisv heeft de publicatie Informatie sociale verzekeringen naar sectoren - 2000 uitgegeven. Hierin worden de ontwikkelingen in 1999 en 2000 binnen de sectoren weergegeven van het beroep op de sociale (werknemers)verzekeringen en de uitvoering van de bijbehorende wetgeving. De publicatie geeft informatie over marktomvang, premieverzorging, claimbeoordeling, handhaving, reïntegratie en basisregistratie. De nadruk ligt vooral op beschrijvende statistiek in aantallen, groeipercentages en kengetallen. Aan de orde komen onder andere werkgevers, de verzekerde populatie, onderverdeling van het lopende bestand uitkeringsgerechtigden in doelgroepen, aantallen en kengetallen in- ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie