Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ingekomen bouwaanvragen en meldingen gemeente Oegstgeest

Datum nieuwsfeit: 19-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Oegstgeest

Vergunningen

Ingekomen bouwaanvragen en meldingen
· Kleyn Proffijtlaan 76 en 78 - uitbreiden woonhuis
· Van Cuycklaan 2 - vergroten woonhuis
· Lijtweg 4 - tijdelijk plaatsen van een noodwinkel voor de duur van maximaal 15 weken

· Piet Heinlaan 30 - plaatsen dakkapel
Verleende bouwvergunning/geaccepteerde meldingen
· Piet Heinlaan 27 - herbouw en uitbreiden dakkapel (melding)
· Johan Wagenaarlaan 47 - plaatsen berging (melding)
· Duinzichtstraat 1 en 3 - uitbreiden woningen achterzijde
Alle hierboven genoemde bouwvergunningen/meldingen, aanvragen en bouwplannen liggen van 18 juli t/m 2 augustus 2001 op werkdagen van 8.30 tot 12.30 uur ter inzage bij de Centrale Balie in het gemeentehuis op het adres Rhijngeesterstraatweg 13.

Voorgenomen vrijstellingen van het bestemmingsplan Het college van Burgemeester en Wethouders is van plan om met toepassing van artikel 19 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening vrijstelling te verlenen voor het volgende plan:
· Haarlemmertrekvaart 10 - verbouw en uitbreiden woonhuis
· Haarlemmertrekvaart - bouw brug verlengde Lange Voort
De hierboven genoemde bouwvergunningen/meldingen, aanvragen en bouwplannen waarbij het college van Burgemeester en Wethouders van plan is om vrijstelling te verlenen met toepassing van artikel 19 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening liggen van 18 juli t/m 16 augustus 2001 op werkdagen van 8.30 tot 12.30 uur ter inzage bij de Centrale Balie in het gemeentehuis op het adres Rhijngeesterstraatweg 13.

Als u informatie wilt over het aanvragen van een bouwvergunning of een bestemmingsplan wilt inzien, kunt u een afspraak maken met de afdeling VROM, Rhijngeesterstraatweg 13, telefoon (071) 51 91 761.

Tegen een besluit kunnen belanghebbenden binnen zes weken na publicatie schriftelijk en gemotiveerd bezwaren indienen het College van Burgemeester en Wethouders van Oegstgeest, Postbus 1270, 2340 BG Oegstgeest.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie